Gratis Kunstgebit Check

Voordelen van een kunstgebit check

Advies van een ervaren tandprotheticus
Polijsten van uw gebitsprothese
Gratis behandelplan op maat
100% vrijblijvend, ook als u nog geen klant bij mij bent

"Tijdens een kunstgebit check geef ik u het beste advies op maat"

Kim Kienhuis – tandprotheticus en eigenaresse

Voor wie is een kunstgebit check

Een kunstgebit check is vrijblijvend voor zowel huidige als nieuwe patiënten. Tijdens de kunstgebit check kan ik advies geven over uw huidige gebitsprothese, maar ook bij het overwegen van een kunstgebit.

Wat er gebeurt er tijdens de kunstgebit check

Tijdens de kunstgebit check maken we kennis met elkaar en zal ik aandachtig luisteren naar eventuele klachten en uw wensen, of het nu gaat om uw allereerste kunstgebit of een aanpassing.

Wanneer u al een kunstgebit heeft zal ik beoordelen of deze goed past en functioneert. Met betrekking tot een nieuw of eerste kunstgebit kijken we samen naar de mogelijkheden en zal ik u hier persoonlijk advies over geven. We bespreken uw verwachtingen en doelen om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit perfect aansluit bij uw behoeften.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Verzeker nu uw plek voor onze gratis kunstgebit check:

De tevredenheid van mijn patiënten staat op nummer 1

U kunt via onderstaande button ook enkele voor- en na foto’s bekijken:

De tevredenheid van mijn patiënten staat op nummer 1

U kunt via onderstaande button ook enkele voor- en na foto’s bekijken:

“Ik kan niet wachten tot iedereen m’n nieuwe lach ziet!”

Mw Drees

Plan een gratis Kunstgebit Check bij Kienhuis Tandprothetiek

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.